RockStation

Hamarosan érkezik az új Malmsteen korong

2016. február 23. - theshattered

yngwie-malmsteen-en-monterrey-2016.jpgMár gyártás alatt van Yngwie Malmsteen új albuma, melynek címe World On Fire lesz. A 2012-es Spellbound folytatása előreláthatólag valamikor április magasságában fog napvilágot látni.

A svéd gitármágus a következőket nyilatkozta az új anyaggal kapcsolatban: "Két éve dolgozok az új albumon. Turnézás-felvétel-turnézás-felvétel. Ez így be is vált. Régebben, amikor megírtam néhány dalt, összepróbáltuk a többiekkel, megírtam a mankósávokat, felvettük, megkevertük, betanultuk őket, majd jött a turné. Aztán az egész kezdődött előlről. Ez a módszer nem feltétlenül kedvez a daloknak, ha értitek, hogy mire gondolok. Furcsa módon nekem jól jött ki az, hogy minden megváltozott a zeneiparban. Akkor írok és veszek fel új témákat, amikor akarok. A stúdióm mindig nyitva áll."

A friss lemez hangzásáról: "Olyan Malmsteenes lesz (nevet). De azt mondanám, hogy kicsit mégis más. Először is, mindent én énekeltem fel. Eddig csak a bluesosabb dolgokat vállaltam, de most annyival lesz másabb, hogy mindenhol az én hangom lesz hallható. Ütős lemez lesz, néhány elég bonyolult résszel, de emellett változatos is lesz, érdemes lesz meghallgatni! Már befejeztem és el is küldtem Japánba a kiadónak, úgy számolom, hogy olyan két hónap múlva ki is jöhet."

A többi hangszer felvételéről: "Én játszottam fel az összes basszussávot és a billentyűk nagy részét is. De van rajta vonós és kórusrész is. Nagyon neoklasszikus lesz. Super neoklasszikus!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr528412038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum