RockStation

A Six-Score is csatlakozott a Rotten Sound mellé a bécsi Arena koncerthez!

2016. április 19. - csigaur

rotten_sound.jpg

Négy nap múlva kezdődik a Rotten Sound újabb turnéja, ahol az Abigail Williams és a Cult Leader mellé csatlakozik minden állomásnál egy helyi banda is. A nyitózenekart Rottenék választják ki, minden alkalommal. A bécsi koncerthez (ez az állomás van Magyarországhoz a legközelebb ) a Linz-ből származó Six-Score lett a legalkalmasabb a bemelegítésre.

Május másodikán a bécsi Arénába is elér a turné, ahol már a fent említett zenekar lett a negyedik, ezzel összeállt a teljes program aznap estére. Ha bírod a svéd muzsikát, abból is természetesen a szélsőségesebb fajtát ( jelenesetben a grindcore-ról van szó), akkor nem érdemes kihagyni ezt a zenekart sem! Az eseményt itt tudod jelölni.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr328640818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum