RockStation

Sons Of Balaur - Életre keltek a horror képregény sötét varjúi?

2016. május 19. - csubeszshuriken

e3a3fc72-7c08-4283-bb1b-6cc608856939.jpgMi történik akkor, ha rémes képregény szereplői otthagyják a lapokat és hús-vér valójukban életre kelve kísértenek? Hát fogják magukat és besétálnak a Realm Of The Damned képregényből készült könyv bemutatójára Londonban a Forbbiden Planet üzletébe, és rondán belelapoznak a saját szörnyű világukat könyvlapok közé sűrítő kiadvány színes hasábjaiba. Ezt tette ugyanis a Sons Of Balaur nevű képzelt igaz black metal csapat...

Akik az említett képregény főhősei is egyben, amit Alex Worley író és egy Pye nevű művész hívott életre. A Sons Of Balaur, azaz Balaur démon átkos gyermekei azonban nem csak a megjelenés napjára öltöttek testet, hanem valóban tetemre hívattak és elfognak készíteni egy lemezt is valamikor október környékére, ami az igaz norvég tradíciókat fogja természetesen követni és a Season Of Mist kiadónál kel majd szárnyra. A Realm Of The Damned főhősei azonban nem csak ők, a vérfarkasok, vámpírok és múmiák mellett megjelenik a lapokon a Behemoth, a Mayhem, a The Damned és más valós bandák is. Az életre kelt varjúkat és a könyvbemutatón készült képeket, illetve a könyv rövid videó bemutatóját pedig itt megtaláljátok.

960x639.jpg960x639_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr378728320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum