RockStation

Taknyolás és rasszizmus, avagy ilyen, ha Marilyn Mansonnak rossz napja van

2016. július 25. - theshattered

marilyn_manson_2015_1.jpgAz éppen a Slipknottal közösen turnézó Marilyn Manson valószínűleg nem fogja könnyes szemmel visszasírni a július 10-i koncertjét. A hamarosan Say10 címen új koronggal jelentkező sokk-rockernek egy buli alatt sikerült borulnia is egy kisebbet, majd még egy rasszista kijelentéssel is megtromfolnia a kínos-faktort.

Az első videón látszik, hogy a jó eséllyel nem igazán szomjas énekes a keverőpult környékén ólálkodott, amikor a kábelben megakadva egy meglepődött tekintet kíséretében helyet foglalt a rackek alatt. Valószínűleg ez paprikázta fel a botrányhőst, ugyanis a színpadra visszaérve újra a kábelek okoztak neki fennakadást.

A Dope Show végén az egyik színpadi munkást fel is szólította, hogy segítsen neki a rendezésben. "Nem akarok a f*szomra esni ezen a kábelen. Megcsinálnád, kérlek?" - majd folytatta - "És ne vágd nekem ezt a fölényeskedő nézést, mert nem vagy fekete." Aztán hősünk eldobta magától a mikrofont, ahogy a videó végén látható. Az esetben nem kérdés a rasszista felindulás, ugyanis az "uppity" szót, melyet mi fölényeskedőnek fordítottunk, a bizonyos N betűs szó elé szokták mondani amcsi földön, ha igazán keményen oda akarnak szólni. - tudtuk meg a Rockfeedről.

Természetesen reakciók is érkeztek a fenti esetre, nem is olyan régen a Limp Bizkites Wes Borland mondta Mansonról, hogy "El kellene kezdenie figyelni a belső szerveire és nem rongálni őket annyira, mert egyszercsak cserben fogják hagyni."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr328913458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum