RockStation

Nézz meg egy felvételt az utolsó Twisted Sister buliról!

2016. november 06. - theshattered

4975_photo.jpgOktóber végén hivatalosan is elbúcsúzott a nagyközönségtől a Dee Snider vezette Twisted Sister. A Forty And Fuck It - The Final Tour névre hallgató utolsó kanyar záróállomása Dél-Dakotában volt, Sioux Fallsban, október 22-én. Erről a buliról nézhetitek most meg a You Can't Stop Rock N' Rollt.

De hogy miért tette le a lantot az A.J. Pero halála óta Mike Portnoy-jal erősítő veterán brigád? "Akár tetszik, akár nem, ha már eléred a "klasszikus" státuszt, elkezded megérteni az embereket - már ha tényleg érdekel miért szeretned téged." - nyilatkozta Jay Jay French - "Csinálhatsz új lemezeket, ez eddig teljesen szép és jó, de ha a közönség kiad 200-300 rongyot a jegyekre, elvárják, hogy bizonyos dalokat játssz. Elvárják, hogy azokat jól add elő, hogy szakértelemmel, pontosan és profin játszd el. Ilyen a szórakoztatóipar. És elmondom neked, a klubkoncertek annak idején ilyen szempontból nagyon fegyelmezetté tettek minket.

Tudod, ezt nem tudom eléggé kihangsúlyozni. Dee azért lett a világ egyik legjobb frontembere, mert a klubokban megtanulta, hogyan is kell csinálni. A bárokban tanultuk meg, hogy hogyan legyünk jó előadók és ehhez tartottuk is magunkat. És úgy gondolom, hogy a zenekarral elértünk egy olyan pontot, amikor már nem tudnánk azzal a hozzáállással csinálni, ahogy kell és amiért szeretett minket a közönség. Mert nem akarom elvenni úgy az emberek pénzét, hogy nem dolgozok meg érte. És ezt néhányan nehezen értik meg. Ők azt akarják, hogy örökre ott légy egy befőttesüvegbe bezárva az emlékeik között. Amit megértek, igenis, megértem. De azt hiszem, az év valamelyik szakaszában el fog jönni az utolsó bulink és akkor odafordulok majd a többiekhez és lezárjuk a sztorit."

A Twisted Sister február 23-án még kiad egy DVD-t, a We Are Twisted F***ing Sister!-t egy csomó jósággal megfűszerezve, most pedig jöjjön a már említett videó.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr711933797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum