RockStation

Az év kistermes hardcore bulija lehet a Burn júliusi koncertje

2017. január 30. - csubeszshuriken

burn-chaka-malik-gavin-van-vlack-jammi-york-the-hundreds.jpgAz év egyik legenergikusabb underground bulijának ígérkezik a Burn zenekar júliusi koncertje a Dürer Kertben. A New York városához köthető hardcore banda a kilencvenes évek legelején szerzett nevet debütáló kislemezével, amiken egy sokkal intelligensebb, progresszívebb hardcore volt hallható, mint az akkori kortársaké. Chaka Malik énekes szuggesztív előadásmódja pedig élőben is megtudta mindig győzni a közönséget és bár nem ontották magukból a lemezeket, mégis kultuszstátuszra tettek így szert a színtéren belül...

Aztán két újabb kislemez és egy hosszabb szünet után tavaly új EP kiadvánnyal jelentkezett a részben megújult banda, ami szintén kitörő formáról és kreativitásról tanúskodott. Ezt követi majd idén elvileg új felvétel, melynek munkálataiba bele is kezd a zenekar, ha a Persistence Tour véget ér, ahol vendégként nemrég körbe turnézták Európát. Hogy az új anyaggal aztán nyáron visszatérhessenek. Többek között a No Regret Production szervezésének köszönhetően Budapestre is, július 24 - én a Dürer Kertbe. A Touch és a For Good támogatásával. A bulihoz pedig legyen itt kedvcsinálónak egy korábbi koncertvideó és a tavalyi ...From The Ashes kislemez teljes egésze.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7612167409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum