RockStation

Mindig jókor, holland hardcore - Csekkold a No Turning Back új lemezét

2017. március 07. - csubeszshuriken

no-turning-back_1.jpegA No Turning Back korábban már hazánkban is megfordult. Néhány rajongót a tengelye körül pedig ziher, hogy ott megfordított. A holland srácok ugyanis még simán az a banda, akik szigorú hitelességgel hozzák a Madball / Sick Of It All családfához tartozó klasszikus hardcore hangzást.

Húsz év óta tolva az arcokba a tagokat átmozgató, nem gyengén pengén felvezetett bulikat. A két évtizedes jubileumot pedig egy új lemezzel is megtoldották mindjárt az év elején, hogy aztán egész tavasszal úton lehessenek Európa jó néhány nagyvárosát érintve. A No Time To Waste időt nem vesztegető, tömény-kemény dalai pedig üdvös szerzeményeknek tűnnek, némi össznépi színpadmászó tiszteletkörökhöz, természetesen csak az ünnep kedvéért a pitben. Ez pedig, ha számodra - mert nem jutsz el - nem is derül ki, az új lemezt teljes egészében azért mindenképpen csekkold, mert itt van. És ott lesz...

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3812318413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum