RockStation

The Evil Has Landed - Itt egy vadiúj Queens Of The Stone Age-dal

2017. június 25. - sunthatneversets

queens_of_the_stone_age_2017_1.jpg

Ahogy azt már korábban beharangoztuk augusztus 25-én jelenik meg a Josh Homme vezette Queens Of The Stone Age új albuma Villains címmel. A lemez egyik producere a brit sztárproducer, Mark Ronson (Adele, Paul McCartney stb.) volt, aki elsőként Lady Gaga tavalyi albumán dolgozott együtt a QOTSA frontemberével, ugyanis Homme társszerző és vendég volt a Gaga lemez több dalában is. Ronson mellett a Villains album társproducere volt Mark Rankin, a keverést pedig Alan Moulder (Nine Inch Nails) végezte.

Korábban The Way You Used To Do címmel már hivatalosan is mutattunk egy új dalt a lemezről, azonban a zenekar nemrég a Rapids Theatre-ben Niagara Falls-ban adott koncertjén egy másik tétel is elhangzott The Evil Has Landed címmel, ami alább meg is hallgatható. 


Itt meg a fentebb már emlegetett The Way You Used To Do.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2912618535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum