RockStation

Újabb punk banda játszik első alkalommal Budapesten; érkezik a Booze & Glory!

A Böiler és a Derkovbois társaságában lépnek fel a Dürer Kertben a londoni arcok!

2018. január 08. - csigaur

boozeglory.jpg

Kilenc éves történetük során első alkalommal játszik majd március 5-én  Budapesten a londoni Booze & Glory! A 100-as klub és a Dürer Kertnek köszönhetően érkeznek hazánkba a londoni streetpunk arcok.

Lesz egy bő hónapod, hogy kipihend a British Punk Inváziót ( The Exploited, Peter And The Test Tube Babies, Uk Subs, Cockney Rejects), aztán ismét belevetheted magad a sörlocsolós , együtt éneklős budapesti éjszakába!  A Booze & Glory egyébként egyre nagyobb népszerűségnek örvend, számtalan helyen koncerteztek már Európában, USA-ban, Dél-Amerikában vagy akár Ázsiában is. Ott lehettek például a Black 'n' Blue Bowl-on,  a Rebellion fesztiválon vagy éppen a németországi With Full Force-on. Tavaly jelent meg a legutóbbi anyaguk, Chapter IV. címmel a Burning Heart Records égisze alatt. 

Március 5-én tehát élőben is megnézheted a londoni punk bandát, olyan zenekarok társaságában, mint a Derkovbois és a Böiler! Előbbinek nemrég jelent meg a friss anyaga (ami hamarosan beszerezhető lesz vinylen) utóbbi pedig már dolgozik a legújabb dalokon! 

Az tuti, hogy nem érdemes kihagyni ezt a koncertet! Jegyárak, további infók itt.





 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6113559777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum