RockStation

Elképzelhető néhány Lemmy tribute buli a még élő Motörhead-tagokkal, végre jöhet Phil Campbell szólólemeze

2018. január 11. - theshattered

motoerhead-2012.jpgElég beszédes kedvében volt Phil Campbell, amikor a Rock Talk csinált vele egy interjút. Az ex-Motörhead gitáros, aki egyébként a csapatával, a Phil Campbell And The Bastard Sons-al szeptember 6-án Budapestre is ellátogat, elárulta: elképzelhető néhány, Lemmy emléke előtt tisztelgő tribute buli vele és Mikkey Deevel, valamint meghívott vendégekkel, de az évek óta készülő szólólemeze is lassan a célegyenesbe kerül (nem, nem a Bastard Sonsos).

"Benne van a pakliban, de csak néhány kiemelt buli lesz. Nem fogunk turnézni vele. Meghívjuk ezeket az embereket, de figyelembe kell venni az ő beosztásukat is. Néhány buli lesz szerte a világon, ami király lesz - egy tisztelgés Lem és talán a zenekar előtt is. De nem lesz egy elhúzódó dolog. Mindenki nagyon elfoglalt. De szeretnénk valami különlegeset csinálni, megpróbáljuk kitalálni, hogy legyen." - mondta az tribute bulikkal kapcsolatban.

A tervezett, Rob Halford, Whitfield Crane (Ugly Kid Joe), Chris Fehn (Slipknot), Matt Sorum (Guns N' Roses), Dee Snider (Twisted Sister), Joe Satriani és a Skindredes Benji Webbe-el közös szólólemezéről ezt mondta: "Megpróbálom kiadni 2018-ban. Olyan 60-70%-ban kész van. Csak félre kellett raknom az Age Of Absurdity miatt (a Bastard Sons lemez). Szóval meglesz. Ebben az évben már többet tudok dolgozni rajta. Ha minden jól megy, valamikor idén már ki tudom hozni, már így is 20 évembe telt az alapok kitalálásától kezdve, ami már szerintem elég sok idő. Ha ez nem jön össze, akkor 2019 elején. De megpróbálom az idei évet. Lesz rajta néhány különleges hangszer is. Remélhetőleg meg fogja lepni az embereket."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7313566051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum