RockStation

A középkorról, a pestisről fog szólni az új Ghost-lemez

2018. február 03. - theshattered

ghost_studio-3.jpgMár javában készül (mit készül, idén meg is jelenik) az új Ghost-lemez. Az egyelőre még cím nélküli anyag munkálatai közben a Revolver ült le Tobias Forgeval, aki elárult ezt-azt a lapnak a munkaasztalon lévő korongról, mely elsősorban a középkor, a pestis, a halál és a végzet témakörét fogja bejárni.

ghost_studio-1-dalgety-forge-andywallace.jpg"Mi az új Ghost-lemez mögötti alapötlet?

Egy laza, a halál és a végzet témakörét bejáró koncepció fogja átszőni. A középkorról fog szólni a lemez, de természetesen kapcsolódni fog a mai világ dolgaihoz is. A Fekete Halál (pestis) egy jó példa az egész civilizáció fordulópontjaira. Egész falvak semmisültek meg. A legtöbb ember keveset tudott, így az egész csak az Istenről, vagy az Ördögről szólt számukra - és a hitük megkérdőjelezéséről. Miért vernek meg minket ezzel a hatalmas csapással? Valószínűleg azért lehet, mert nem féljük eléggé Istent és az egész babonás hülyeséget.

ghost_studio-2-andywallace-tomdalgety.jpg

Nagyon sokat fel lehet ebből ismerni a napjaink online mesterkéltségben. Sok értelemben nagyon sokat hátraléptünk, mivel ma már közelebb vagyunk ahhoz, amikor a régi időkben az emberek álltak a téren és mint a Brian Életében: "Kövezzétek meg!" A nyilvános perek nagyon ellenőrizetlenek, nagyon gyorsak és a legősibb belső énünket szólítják meg."

ghost_studio-4.jpg

A CD-n fellelhető dalok között olyan címek szerepelnek majd, mint a Rats, ami a járvány elterjedéséről szól, a Dance Macabre, ami a pestis idején tomboló "egyszer élünk" mentalitást dolgozza fel és a Life Eternal, ami az örök élet témakörét karolja magához.

ghost_studio-5-forge-andywallace.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8313628070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum