RockStation

Dallamos, gyors lemezen dolgozik az In Flames

2018. július 18. - theshattered

2017inflamesweb2.jpgA tervek szerint még idén meg fog jelenni az In Flames új, sorban tizenharmadik nagylemeze, mely hosszú idő után az első lesz, amelyen nem Peter Iwers pengeti a basszusgitárt. Anders Fridén elmondása szerint egy gyorsabb, dallamosabb lemezt kell majd várni tőlük.

"Eddig nagyon In Flamesesen hangzik, nincsenek meglepetések rajta. Szerintem nagyszerűen hangzik és megvannak azok az esszenciális elemek, amit egy In Flames albumtól várunk. Vannak dallamok, ordítások néhány dalban, fogós részek mindenütt. Véleményem szerint ha szereted azt, amit az In Flames az elmúlt körülbelül húsz évben csinált, elégedettnek kell majd lenned. Én nagyon-nagyon boldog vagyok!

Mindig is egy dallamos zenekar voltunk, de ez különböző formákban valósult meg: gitárok, ének, billenytűk, vagy bármi más. Ez is nagyon dallamos lesz, de azt mondanám, hogy gyorsabb lesz, mint a Battles. Szerintem van némi hasonlóság a Sounds Of A Playground Fadinggel, de erre ne vegyetek mérget. Majd úgyis meglátjátok."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6814119031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum