RockStation

Jön az új Uncle Acid & The Deadbeats!

2018. augusztus 29. - theshattered

ua2018.jpgMár csak párat... jó párat kell aludnia az Uncle Acid & The Deadbeats rajongóknak (október 12 lesz az) és megkaphatják az újabb dalcsokrot a Kevin Starrs és társai bététől. Mindez majd Wasteland címen lesz elérhető az arra éhezőknek, melyen nyolc dalon és negyvenhét percen át élvezhetjük az ötödik adag zsenialitást.

uncleacidwastelandcd.jpg

01. I See Through You
02. Shockwave City
03. No Return
04. Blood Runner
05. Stranger Tonight
06. Wasteland
07. Bedouin
08. Exodus

Kevin Starrs: "Számomra nincs elég dallam és harmónia az új zenékben. Ezúttal szerettem volna egy kicsit továbbmenni és ezt lenyomni az emberek torkán! Nagyon fontos nekem, hogy ez megmaradjon, főleg a súlyos zenékben. Mindig a saját ízlésem szerint írok, amíg az tetszik nekem, nem agyalok rajta. De azt mondanám, hogy mindez egy ösztönös fejlődés eredménye."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8214209359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum