RockStation

Januárban érkezik a Papa Roach új nagylemeze

2018. október 23. - theshattered

papa_roach_2018.jpgJó gyorsan elkészült a Papa Roach a tavaly megjelent Crooked Teeth utódjával, sőt, olyan a tempó, hogy már januárban ki is tervezik adni a korongot. Mondjuk várható volt, hogy hamarosan lesz valami, mivel már két dalt is, a Renegade Musicot és a Who Do You Trust?-ot megfilmesítették, illetve megjelentették, de akkor is... Jerry Horton gitáros elmondta, hogy honnan is ez a nagy tempó.

"Általában adunk a dolognak néhány, mondjuk két és fél évet, mert a turnézás el szokott húzódni. Aztán hat hónap alatt felvesszük az albumot. Ezúttal mondjuk olyan egy évet turnéztunk, három hónap alatt pedig felvettük a lemezt. Ugyanazokkal a srácokkal dolgozunk, mint a Crooked Teethnél is, így megvolt az összhang, nagyon gyorsan ment minden.


Már olyan régen csináljuk, hogy már nagyjából tudjuk egy bizonyos pontnál, hogy esetleg a dal nem fog természetesen összeállni. Ilyenkor félrerakjuk, aztán váltunk egy másikra, aztán majd talán később visszatérünk rá. De nem fogunk ott ülni és erőltetni napokig, ahogy annak idején tettük.
"


Az új albumon is lesznek témák, amik még a Crooked Teethről maradtak meg: "Igen, van néhány dal, ami nem fért fel az előző lemezre, főleg azért, mert nem voltak készen. Adtunk egy újabb hallgatást néhány korábbi témának, aztán jöttünk a dalokkal. Néhány zenekar úgy áll hozzá ezekhez, hogy 'Ó, hát nem működik egyből, akkor biztos nem is lesz jó.' Néha kell egy kis idő, hogy bekattanjon a fejünkbe a szikra. Mi nem feltétlenül dobunk el mindent - mi inkább gyűjtögetjük őket. Sosem tudhatod. Néha valami nagyon jó is ülhet ott a kupacban, ami valamiért akkor nem állhatott össze a fejekben."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8514317329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum