RockStation

Februárban érkezik az új Dream Theater korong

2018. október 31. - theshattered

0dreamtheater2017_42_eredmeny.jpgElkészült a lemezfelvételekkel a Dream Theater. A legfrissebb album, ami már a tizennegyedik lesz a csapat neve alatt, már a keverőszobában pihen, viszont Jordan Rudess nem volt rest elmondani ezt-azt róla.

"Most éppen keverés alatt van. Ebben a pillanatban is. Lenyűgöző lett. Izgatott vagyok miatta. Egy nagyon-nagyon erős energia van mostanában a zenekaron belül. Mindannyian össze vagyunk kötve a másikkal, várjuk, hogy mi jön majd. Már alig várjuk, hogy rászabadíthassuk mindenkire. És ez nemsokára meg is fog történni! Már itt van a kanyarban!"

"Visszatérünk a gyökerekhez, a hangzásunk magjához. Sikító Hammond orgona, gyilkos vezérszólamok, mocskos riffek, csapkodó dobok, mindenki pogózni fog rá!"

"Minden kétséget kizáróan egy kollaboratív anyag lett. Szó szerint elrejtőztünk egy titkos helyen. Találtunk egy öreg istállót, amit stúdiónak alakítottunk át, ott voltunk néhány hónapig, hogy minden megcsináljunk. Nagyon konstruktívak, energiával telik voltunk, jól éreztük magunkat, sokat nevettük. Együtt főztünk, viccelődtünk, de úgy általában egy folyamatos zenei élményben volt együtt részünk, ami nagyon produktív hatással volt ránk."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr314335121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum