RockStation

Kiderült, mi okozta Oli Herbert halálát

2018. november 11. - theshattered

oli-herbert.jpgNyilvánosságra hozták, mi okozta az All That Remains gitárosának, Oli Herbertnek a halálát. A csapat legutóbbi nagylemezének, a pénteken megjelent Victim Of The New Diseasenek megjelenését, melynek a stúdiómunkálataiban még részt vett, már nem érhette meg a gitáros, mivel október 16-án tragikus körülmények között eltávozott közülünk.

Oli özvegye, Beth tette közzé, hogy a gitáros a mániás depressziójára szedett erős, hallucinogén hatású gyógyszerek hatása alatt (melyet egyébként hivatalosan, orvos által nem diagnosztizáltak nála, így hivatalosan a szerekhez sem juthatott volna hozzá) fulladt bele a kerti medencéjükbe. Ez az akkori esős idő miatt csúszóssá váló külső borítás miatt történhetett.

A zenekar a lemezbemutató turnén Jason Richardsonnal helyettesíti Herbertet, de egyelőre nem tudni, hogy ki lesz a végleges megoldás a gitáros pótlására.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr514365293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum