RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala /vol.47

2018. november 25. - sunthatneversets

taim2017.jpg

Heti dalmegosztásunkban megint lesz minden, mint a búcsúban: ausztrál deathcore, svéd prog power, hazai csellómetál, bajor thrash és nu metal Kaliforniából.

THY ART IS MURDER - Death Perception


A hét eleji ígéreteknek megfelelően kiadta az új tételét, a Death Perceptiont a Thy Art Is Murder. A beharangozott nóta, amely egy alig két és fél perces préselde, az fentiekben fülelhető meg.


EVERGREY - A Silent Arc


The Atlantic címmel január 25-én jelenik meg a Tom Englund vezette svéd Evergrey új albuma. Első előzetesként a héten a prog/power csapat a videoklipes A Silent Arc-kal lepte meg a rajongókat.


LEECHER - Messengers Of Fear


Új nagylemezre készül a csellómetalos Leecher. Első lemezelőzetes daluk, az egyelőre cím nélküli következő albumuk előfutára is egyben. A Messengers Of Fear című dal videójában a csapat az októberi turnéjának, a stúdiózás és a dal élő előadásainak legjobb pillanatait is megjeleníti


DUST BOLT - Dead Inside


Trapped In Chaos címmel január 18-án a Napalm Records gondozásában jelenik meg a bajor thrasher Dust Bolt negyedik nagylemeze, amelynek első előzetes dalával, a klippel megtámogatott Dead Inside-dal máris szorosabb barátságot lehet kötni.


BAD OMENS - The Hell I Overcame

A Calibannal és a Lionhearttal közös európai turnéjának alkalmából - melynek keretében az A38-on is fellépnek - új single-lel jelentkezett a kalifornia alternativ/nu metalos Bad Omens. A The Hell I Overcame címet kapott dal, klipestül fentebb csekkolható.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3514391664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum