RockStation

A kettősség fogja jellemezni az új Slipknot-albumot

2018. november 28. - theshattered

slipknot_2016.jpgRemélhetőleg még a Volt-fesztiválos fellépés előtt új albummal fog jelentkezni a Slipknot, melyről egy dalt, az All Out Lifeot már közzé is tett pár hete a maszkos iowai brigád. Most a csapat vezére, Shawn Crahan elárult pár szót magáról a korong koncepciójáról is, amely eredendően a jó és a rossz kettősségét fogja felölelni.

"Az All Out Life azt jelenti, hogy emeld fel a kib*szott segged, éld az életedet és pörgesd a maximumon. A zenekar három évig eltűnt. A véremet akarod? Itt van! Ezt kapjátok már húsz éve! De most már tőletek is akarok némi vért. Már nem csak egy zenekar vagyunk, hanem egy kultúra.

A lemez alapja a jó és a rossz ellentéte, vagy ebben a tekintetben inkább a rosszé és jóé. Az emberi létezésről szól és arról, hogy észrevedd, mit teszel hozzá ehhez a világhoz. Ez a világ ocsmány, annak is kell lennie, viszont rendnek kell benne lenni hogy a művészet megtalálja az utat a nagysághoz és szépséghez.

Semmi sincs kőbe vésve. Vannak dalok, amelyeket a lemezre akarunk rakni, de minden megváltozhat. Még sosem mentünk koncertezni lemez nélkül, de... Most nem fogunk semmilyen szabályt sem követni, nem mintha bármikor is azt tettük volna. Kívülállók vagyunk és úgy vélem, mindenki kellemesen meg fog majd lepődni."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6414397280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum