RockStation

Két kategóriában is Golden Globera jelölték a Bohemian Rhapsodyt

2018. december 06. - theshattered

bohemian-rhapsody-rami-malek-shouting-1024x576.pngAhogy sejteni lehetett, a Queennel és Freddie Mercuryval foglalkozó Bohemian Rhapsody meg fogja kapni a maga elismeréseit. Az egy hónap alatt világszerte több, mint félmilliárd dollárnyi bevételt hozó (nem, egyáltalán nem dokumentarista, de abszolút szórakoztató) film két kategóriában is bekerült a Golden Globe-díj jelöltjei közé, az egyik a Legjobb Film - Dráma, a másik a Legjobb Filmszínész - Dráma leosztás, utóbbiban természetesen a frontembert megformáló Rami Malek van benne a lehetséges nyertesek csoportjában.

A január 6-án megrendezésre kerülő gálán a filmnek a Fekete Párducot, Csuklyások – BlacKkKlansmant, a Csillak Születiket, illetve az If Beale Street Could Talkot kell majd maga mögé utasítania, míg Maleknek a Csillak Születikből Bradley Coopert, az At Eternity's Gateből William Dafoet, a Boy Erasedből Lucas Hedgest és a Csuklyások – BlacKkKlansmanből John David Washingtont kell legyőznie a maga kategóriájában.

Az, hogy Oscar Bácsinak is benne lesz-e a kedvencei között a Bohemian Rhapsody, az majd január 22-én fog kiderülni, akkor jelenti be az Akadémia a maga jelöltjeit, azaz a jövő évi Oscar-díj esélyeseit.

queen-bohemian-rhapsody-soundtrack-1536163276-640x640.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5414446120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum