RockStation

Az ígéret szép szó: idén jön az új Napalm Death-album!

2019. január 08. - theshattered

0napalmdeath2018_05_eredmeny.jpgAhogy már korábban is tudni lehetett - illetve megígérték tavaly - idén végre megjelenik az új Napalm Death nagylemez, a 2015-ös Apex Predator – Easy Meat utódja. Ezt Barney Greenway hivatalosan is megerősítette egy nemrégiben adott interjújában, bár mint ahogy mondta, nem megy az olyan gyorsan.

"Valószínűleg megjelenik idén. Ez bármikor megtörténhet, mert nagyon sokat turnéztunk. Még tavaly akartunk kihozni, de nem tudtuk megoldani, mert ahhoz kell egy kis idő otthon, ami egyáltalán nem volt. De ez nem érdekes, mert az emberek még mindig szeretnék, hogy menjünk és játsszunk nekik, így az album várhat. Nem fontos jelenleg. Természetesen szeretnénk, ha már most kint lenne, de ez nem így működik, nem így mennek a dolgok."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5614546872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum