RockStation

Már az énekfelvételeknél jár az új Napalm Death album

2019. február 18. - theshattered

0napalmdeath2018_06_eredmeny.jpgBarney Greenway örömmel jelenti: már az énekek készülnek a 2015-ös Apex Predator - Easy Meat című nagylemez idén megjelenő utódjára, azaz a zenei rész szinte teljesen fel van véve. Az egyelőre még cím nélküli albumnak a megjelenési ideje nem ismert, de az biztos, hogy idén a Rockmaratonon is el lehet majd csípni a grindcore keresztapjait, remélhetőleg talán valami újat is bemutatnak nekünk.

"A zene nagy része készen van, most az éneken dolgozok, körülbelül a felénél járok. Szóval még van mit tenni. De természetesen még vannak elintéznivalók ezen kívül is, mint az artwork és más egyéb dolgok. Az a helyzet a Napalmmal, hogy ennyi album után nem lehet csak úgy kiadni valamit.

Az artwork is ilyen például, használnod kell kicsit a fantáziádat és megpróbálni kifejezni azt többféle módon. Hogy őszinte legyek, az utolsó pár lemez kialakítása kibaszott jó lett. Úgy értem, nekem nagyon tetszettek. Ténylegesen és többszörösen kifejezték azt a mondanivalót, amit szerettünk volna. Pontosan ezt szeretném elérni a következővel is."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5814632362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum