RockStation

Már teszteli az új színpadi elemeket a Rammstein

2019. május 02. - theshattered

rammstein_2017_1.jpgMájus 27-én, Gelsenkirchenben indul és augusztus 23-án, Bécsben zárul a Rammstein nyári arénaturnéja, melynek nagy része már régen csutka teltházas helyszínen kerül megrendezésre. Természetesen ilyenkor, ilyen közel a rajthoz már illik a minden bizonnyal nagyon mega buli elemeit tesztelgetni, ami Berlin keleti részében be is indult, a méretek miatt messziről látható fényjátékkal. Nyilván a szemfülesebbek fel is vesznek belőle ezt-azt, így ti is bele tudtok kukkantani, mire is várhatnak majd a szerencsés tízezrek.

Mivel a beágyazás le van tiltva, a körülbelül fél perces videót IDE KATTINTVA tudjátok elérni.

A turné természetesen a május 17-én megjelenő új, nemes egyszerűséggel Rammstein címre keresztelt bemutató kanyarjának első felvonása lesz, erről két dal, a Deutschland és a Radio már szabadon hallgathatók.

rammstein-rammstein-cover-art-2019.jpg

01. Deutschland
02. Radio
03. Zeig Dich
04. Ausländer
05. Sex
06. Puppe
07. Was Ich Liebe
08. Diamant
09. Weit Weg
10. Tattoo
11. Hallomann

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4914799660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum