RockStation

Randy Blythe nem nyilatkozik Chris Adler állapotáról, ahogy az új albumról sem

2019. június 04. - theshattered

lamb-of-god-2018.jpgA Lamb Of God dobcucca mögött, ha jobban megnézitek a koncertfelvételeket, egy jó ideje, egészen pontosan 2017 vége óta nem Chris Adlert látni, hanem Art Cruzt, akit egyébként a Prongból és a Winds Of Plagueból ismerhet a nagyközönség. Mindennek egészen egyszerű, bár szomorú oka van: a Megadethben is megfordult ritmusmester a fent nevezett időszakban motorbalesetet szenvedett, amiből azóta is lábadozik (törött csontokról beszélünk, ráadásul elég kényes helyeken, terápiára kényszerült egy jó ideig). Viszont a zenekara, ahogy írtuk is, nélküle is megy tovább, de hogy mikor tér vissza, ha egyáltalán, arról nem nyilatkozik a frontember, Randy Blythe.

"Nehéz megmondani, mi fog történni Chris Adlerrel. Nem tudok nyilatkozni róla."

Mint ahogy a Mark Morton szerint már készülő nagylemez anyagáról is elég szűkszavúan beszélt: "Nem akarom elhinni, hogy mindent elhisztek, amit az Interneten olvastok, hogy bedőltök a pletykáknak... Én egyáltalán nem beszélek lemezekről, amíg azok nincsenek készen. Egyszerűen ezt tudom mondani: ez az anyag nem létezik. Ez tény. És ha a felvétel nem létezik, nem fogok beszélni róla. Ez olyan, mintha azokról a tervekről beszélni, amit a megkeresett pénzedből fogsz tenni, amikor elmész nyaralni. Nem jó ómen."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6914877126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum