RockStation

Nincs is jobb, mint duplázni a kedvenc zenekaroddal! Bécsbe jön a Napalm Death!

Másnap pedig irány a Rockmaraton!

2019. július 04. - csigaur

napalmdeath2019.jpg

Nincs is jobb, mint nyáron - a fesztiválszezon kellős közepén - klubkoncertre menni. Hála égnek nem mindegyik klub áll le májustól augusztus végéig, megadják a módját, hogy egy nagyteremben is izzadjon az ember, ne csak a nyílt utcán. Valószínűnek tartom, hogy ez lesz majd jövő hét csütörtökön is Bécsben annak, aki kilátogat a Napalm Death koncertjére.

Igen, azt is tudjuk, hogy másnap a dunaújvárosi Rockmaraton fesztiválon is játszanak a grindcore keresztapák, de hát a jóból sosem elég!  Mivel a szerkesztőségünkben vannak fanatisták - akiknek nincs akadály - így majd a bécsi koncertről is olvashattok nálunk, mivel ott leszünk. Aztán reggel vagy még éjszaka irány a Rockmaraton, hogy frissen és üdén részt vegyünk azon a Napalm Death koncerten is. Csodálatos lesz! 

Amit az Arenas koncertről tudni kell, hogy a jegyeket potom 23 euróért szórják, az előzenekar pedig a helyi Avalanche lesz. Bármi is az, biztos beillenek ide... :) 

Lényeg a lényeg, július 11-én irány a bécsi Arena, másnap pedig Dunaújváros és a Rockmaraton! Tudjátok: #avilaglegjobbzenekaraanapalmdeath 

Facebook event

napalmbecs.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2814926296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum