RockStation

Des Kensel kilépett a High On Fire-ből

2019. július 26. - KoaX

high-on-fire-2018-press-credit-jen-rosenstein.jpg

A stoner legenda High On Fire tavaly megjárta a Desszert Fesztet is és mindenki arcát letépte. Ellenben most úgy alakult, hogy az akkor masszívnak kinéző Grammy-díjas trió mégsem volt annyira keménykötésű. Des Kensel dobos, aki Matt Pike mellett alapítótagja a csapatnak, úgy döntött, hogy huszonegy év után kilép a zenekarból.

Des minderről az Instagramján számolt be. Elmondása szerint, áldásnak élte meg mind a huszonegy évet, mind a nyolc albumot, amit közösen készítettek és a számtalan turnét. Gyerekkori álma vállt valóra, hogy profi zenész lett belőle, de szeretne most másra összpontosítani, többek közt a családjára. Ahogy az ilyenkor szokásos, mindent köszön a most már volt zenésztársainak és sok sikert kíván nekik továbbra is a jövőben.

Hogy ki lesz az utódja, azt még nem tudjuk, de elvileg az őszi Észak-Amerikai turné nem marad el, szóval tuti van jelentkező a megüresedett posztra. Várjuk Mr. Matt Pike nyilatkozatát is az üggyel kapcsolatban.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3314980926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum