RockStation

Necrophaze - Új lemezzel jelentkezik Wednesday 13!

2019. július 27. - theshattered

wednesday13-band-2018.jpgSzeptember 27-én jelenik meg az amcsi horror-punk vonulat egyik legismertebb arcának, Wednesday 13-nek és csapatának új nagylemeze, a Necrophaze. A csapat az bejelentéssel együtt természetesen lehozott minden lényeges infót, azaz a borító, a dallista, de még az első nyilvános dal (és videó), a Decompose és némi plusz infó is ott sorakozik majd az alábbiakban.

wedneday13necrophazecover1.jpg

01. Necrophaze
02. Bring Your Own Blood
03. Zodiac
04. Monster
05. Decompose
06. Be Warned
07. The Hearse
08. Tie Me A Noose
09. Life Will Kill Us All
10. Bury The Hatchet
11. Necrophaze Main Theme (End Credits)
12. Animal (Fuck Like A Beast)

Wednesday 13: "A Decompose az egyik első dal, ami az új albumra íródott és az egyik olyan, ami miatt nagyon izgatott vagyok. A dobosunk, Kyle állt elő a zenével, ami amikor a teljes csapat összejött, teljesen új életre kelt. A Roy Mayorga által hozzáadott félelmetes billentyűs/zongora témáknak köszönhetően egy újabb klasszikus, sírszagú, közösen éneklős Wednesday 13-nóta született."

A lemezről: "Ha azt mondom, hogy izgatottak vagyunk az album miatt, nagyon finoman fogalmazok. Ez egy teljesen újraépített, Frankensteinesített új Wednesday 13 lett. Ez a következő fejezet, a következő kaland, a világunk következő korszaka... Megkezdődik a Necrophaze! Ez a legkidolgozottabb horror-tematikájú album, amit Wednesday 13 név alatt adtam ki. A '80-as évek horrorfilmjeinek, TV showjainak, meséinek és filmzenéinek hangulati bevonásával a Necrophaze teljes erőre kapott. Hogy az egész egy kicsit több vért is kapjon, volt szerencsénk a shock rock keresztapjához, a legendás Alice Cooperhez is. Alice vezeti fel a lemezt, egyben a Necrophaze címadó dalát. Azt akartuk, hogy a hallgatónak meglegyen az a teljes hallgatói élmény, mintha csak egy horrorfilm filmzenéjét hallgatná. A CD és a vinyl borítója egy vizuális útmutató a dalokhoz, a koncertek pedig ennek az élő, lélegző horrorfilm-verziói lesznek. A megjelenés mellé lesz Wednesday 13 akciófigura, zenei videó, filmzenei trailer, reklám és sok egyéb más is. A borító és a csomagolás egy tisztelgés a kedvenc időszakom, az 1980-as évek képi világa előtt. Üdvözöllek hát a buliban... De a vért hozd magaddal!"

wedneday13necrophazecover2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6414981818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum