RockStation

Akusztikus EP-t ad ki a Beartooth

2019. augusztus 22. - theshattered

beartooth-promophoto-1.jpgAmíg nem jön a nagylemez, addig egy négydalos, country/akusztikus EP-vel igyekszik a rajongók étvágyát csökkenteni a Beartooth. A Disease nagylemez nótáinak átiratait rejtő, szeptember 13-án megjelenő The Blackbird Session címre keresztelt anyagról a Clevert be már is mutatta a kvintett.

Caleb Shomo: "Amikor szóba került egy akusztikus session ötlete, az agyam egyből szabadságra ment. Mindenhol csak régi dalokat, és dallamokat, harmóniákat hallottam. A Beartoothot elvinni az életem első zenei élményei felé elég jó ötletnek tűnt.

Ez mind teljesen élő. Nincs metronóm, kevés próba van mögötte, csak néhány zenész van ott, akik szeretnek zenélni és egy szobában, közösen élik a pillanatot. Ha szeretnétek a Beartoothot lecsupaszítva, a lehető legnyersebb és legérzelmesebb formájában hallani, most megtehetitek!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5615019374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum