RockStation

Pletyka: A Guns N' Roses adja majd az új Terminator zenéjét?

2019. szeptember 05. - theshattered

guns_n_roses_2018.jpgHabár az új Terminator-film, a Sötét Végzet az előzetesek alapján sem tűnik a legerősebb alkotásnak, azért vannak dolgok, melyekkel ha még pletyka szinten is, azért fel tudják kavarni a port az alkotás körül. Az első két rész nívóját azóta is megugrani képtelen széria legújabb részének ugyanis, legalábbis ha hihetünk egy ausztrál GNR rajongói oldal szerkesztőinek, a Guns N' Roses fogja adni a film hivatalos dalát (nem főcímzenéjét)!

Ez két szempontból is érdekes lehet; egyrészt mert a bitang jó You Could Be Mine kvázi örököséről van, lesz, lehet szó, másrészt mert hosszú idő (azaz a 2008-as Chinese Democracy) óta ez lenne az első friss dalos Guns N' Roses stúdiófelvétel - nem mellesleg úgy, hogy Slash és Duff is újra ott zörög a húrok mögött. Ahogy már mi is többször beszámoltunk róla, az elmúlt időszakban nem egyszer felmerült a hír, hogy a veteránok valami új dalon dolgoznak, de az ezekről szóló pletykákat eddig mindig jótékonyan elhessegették. Lehet, hogy most fog összeállni a kép!

De visszatérve a Terminatorhoz és a dalhoz! A már említett oldal ezt hozta le a nem mellesleg Budapesten, Guns pólóban bringázó Arnie képével kiegészített bejegyzésben: "Egy forrás szerint aki a Terminator: Sötét Végzeten dolgozik, négy Guns N' Roses-tag részt vett egy privát vetítésen, ahol az Arnold Schwarzenegger-filmszéria új részének nyers változatát vetítették le azért, hogy eldöntsék, akarnak-e egy dalt adni a filmzenealbumhoz. Slash közben úgy néz ki, hogy Axl házában plusz sávokat rögzít egy dalhoz, amit gyorsan ki akarnak adni. A dal címe egyelőre még nem ismert. De igen, száz százalékig meg van erősítve! Új Guns N' Roses-zene!"

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3215040778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum