RockStation

Jövőre visszatér Európába a System Of A Down

2019. szeptember 17. - theshattered

soad2015.jpg2020-ban Európában tölti a nyarat a System Of A Down. Az elmúlt években koncert üzemmódba váltott csapat (a lemezt el is lehet felejteni) Finnországban, a Provinssi fesztiválon kezd júniusban, viszont a továbbiak egyelőre nem ismertek. A magyar koncertet, ha a zenekar nem felejtette el az azeri baltás gyilkos kiadását, szintén a felejtős kupacba kell rakni, de azért reménykedünk, hogy hátha van az a pénz... Igény lenne rá gazdagon!

A System Of A Down annak idején (egész pontosan 1998-ban) még egylemezes kiscsapatként a Slayer előzenekaraként már járt Budapesten, azóta viszont gondosan elkerülik hazánkat. Ha Serj Tankian 2008-as Szigetes szólómuriját nem számoljuk, legközelebb csak a Novarockon voltak elérhetők, viszont ott több alkalommal is el lehetett csípni az örmény-amcsi négyest.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6915113214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum