RockStation

Tűzoltó leszel, s rockdobos, softcore pornós filmes...

Softcore horror-pornó sorozatot készít a volt Five Finger Death Punch-dobos

2019. szeptember 18. - theshattered

jeremyspencerreservepolice2019_638.jpgMiután otthagyta a mostanában megint meglehetősen zakatoló együttesét, a Five Finger Death Punchot a dobos Jeremy Spencer, újfajta munka után nézett. Emberünk örömmel számolt be róla, hogy önkéntes tűzoltóként rendőrként segíti majd a hazáját, ám ezzel nem csendesedtek le körülötte a hullámok. Spencer ugyanis egy új, LadyKiller című sorozatba vágott bele, melynek ő az írója, társrendezője, producere és zeneszerzője, a tematika pedig nem más, mint a... softcore horror!

unnamed-61.jpgTermészetesen, ahogy a softcore jelző is mutatja, semmi extrém nemi jelleg nem lesz az alkotásokban, csakis némi arra utaló mozdulatsor, viszont azt már most tudni lehet, hogy többek között olyan horror-klasszikusokat fognak megidézni benne, mint az Ördögűző, a Rémálom Az Elm Utcában, a Péntek 13, vagy a Ragyogás.

unnamed-3.jpg

"Már jó ideje meg volt a fejemben ez az ötlet, soha vissza nem térő alkalom volt, hogy meghúzzam a ravaszt és nekiálljak a sorozatnak. Amikor felkerestem a szereplőket, nagyon izgatott voltam a tényleges sikerre való esélyek miatt - ők is nagyon örültek neki, hogy én forgattam le az egészet."

A sorozat weblapját, ahol egy trailert is találtok IDE KATTINTVA éritek el.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6215116072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum