RockStation

Dalszöveges videót kapott a Nile korábban már koncerten játszott új dala

2019. október 08. - theshattered

nile-2019.pngNovember 1-én már mindenki számára elérhető lesz a Nile legújabb nagylemeze, a Vile Nilotic Rites, mely az első album lesz a Daller Toler-Wade helyére lépő Brian Kingslanddel. A tizenegy számos korongról a Long Shadows Of Dread már korábban ki lett adva, így a címadóval együtt már két tétel csekkolható a már most bivalyerősnek ígérkező pakkról.

nile-vile-nilotic-rites-680x680.jpg

01. Long Shadows Of Dread
02. Oxford Handbook Of Savage Genocidal Warfare
03. Vile Nilotic Rites
04. Seven Horns Of War
05. That Which Is Forbidden
06. Snake Pit Mating Frenzy
07. Revel In Their Suffering
08. Thus Sayeth The Parasites Of The Mind
09. Where Is The Wrathful Sky
10. The Imperishable Stars Are Sickened
11. We Are Cursed

Karl Sanders: "A Vile Nilotic Rites egy mocskos mégis jó hangulatú dal volt már mind a megíráskor, mind a felvételekkor. Mivel már a turnén is játsszuk, biztosak lehettek benne, hogy a színpadon is örömmel kapjuk elő a metalosok számára. A Vile egy ragadós dal sok tempóváltással a zúzósan súlyostól kezdve az ellenállhatatlan középtempós grooveokon át a gyors darálásig. Van egy ijesztő, súlyosan gonosz hangulata is, pont megfelelő mennyiségű technikával, hogy igazi élmény legyen odacsapni vele. A dalszöveg az egyik kedvencem az albumról, ahogy a Brian és Brad által előadott zseniális játék is, nem megfeledkezve George extrém brutális, de ízes és élvezetes dobjátékáról sem. A Vile az egyik első dal volt, amely erre a lemezre íródott, így már nagyon nehezen vártuk ki ezt a rengeteg időt, hogy végre elhozhassuk a metalfanoknak."

George Kollias: "Nagyon várom már az új album megjelenését. Nagyon különleges lemez ez mindannyiunk számára, mivel mindegyik tag rengeteg munkát áldozott bele. Véleményem szerint tökéletesen megmutatja a Nilera most jellemző, a színpadon is látható csapatszellemet. Várom már a turnét, hogy az összes Nile fanatikusnak megmutathassuk ezeket a dalokat."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5615208144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum