RockStation

Ismét elhalasztja az Európa-turnéját Ozzy Osbourne

2019. október 10. - theshattered

0b01.jpgMegint tolni fog az egyszer már átpakolt Európa-turnéján Ozzy Osbourne. Akkor a korábbi, még 2003-as quados balesetének utóhatásai miatt került kés alá a legenda, ennek következtében kerültek át 2020 év elejére az Öreg Kontinens kanyarjának dátumai, viszont itt még nem ér véget a történet. A No More Tours 2 turné viszont újabb tilitolin esik át, az európai helyszínek úgy néz ki, egészen 2021-ig várhatnak az éppen új lemezen dolgozó Sötétség Hercegére, aki ennek ellenére, legalábbis most úgy néz ki, az amcsi kanyart azért megejti. Az ok: egy újabb baleset és annak műtétje.

"Azért vagyok itt, hogy beszámoljak az egészségi állapotomról. Talán már hallottatok róla, talán nem, de az év elején volt egy szerencsétlen balesetem. Hazavágtam az összes nyakcsigolyámat, meg is kellett műteni. Jelenleg több csavar és anya van a nyakamban, mint az autómban. Nem haldoklok, hanem lábadozok! Csak kicsit tovább tart, mint bárki is számított volna rá. Már nagyon unom, hogy egész nap az ágyhoz vagyok szögezve. Alig várom, hogy felemelhessem a seggemet és újra mehessek, de egy kicsit még türelmesnek kell lennetek. El kell halasztanom az Európa-turnét, mert nem állok még készen rá. Nem megyek még nyugdíjba, nagyon sok koncert vár még rám, de amikor visszatérek az amerikai turnén, száz százalékosan készen akarok állni arra, hogy kiálljak és kiüsselek titeket még a zokniból is! És nem mellékesen jön az új lemez is!Szeretném megköszönni a zenekaromnak, a színpadi csapatomnak, a Live Nationnek, de leginkább a Judas Priestnek. Egy dolgot szeretnék mondani a rajongóimnak: Nagyon köszönöm a türelmeteket és a hűségeteket. Szeretlek titeket. De most már kopjatok le és engedjetek gyógyulni!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr715214448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Slepy 2019.10.10. 13:52:52

Ozzy az elpusztíthatatlan. :)

Alick 2019.10.10. 16:35:20

Elfogyott a denevérkészlet..? :)
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum