RockStation

Közös kislemezt ad ki az Atreyu dobosa és C4, a hip-hop producer

2019. október 15. - theshattered

americangentlemenproject_638.jpgGhosts címen adja ki a bemutatkozó kislemezét az Atreyu dobosa (és énekese), Brandon Saller és Christopher Umana, azaz a C4 nevű producer. Az American Gentlemen nevű, 2016-ban életre hívott formáció október 18-án, azaz e hét pénteken pattintja ki az anyagot, amely a Spotifyon és az Apple Musicon is elérhető lesz.

americangentlemenghosts.jpg

01. Walk A Mile In My Shoes
02. The Unknown
03. Shadow Walker
04. Power
05. Ghosts

Brandon Saller: "Ennek a projektnek köszönhetően hatalmasat léptem előre, mint dalszerző. A C4-ral közös munka (aki egy produkciós zseni) rengeteg ajtót nyitott meg nekem más stílusok felé."

C4: "Teljesen természetes érzés volt Brandon Sallerrel dolgozni. Olyan volt, mintha együtt nőttünk volna fel. Életre tudom hívni a zenei látomásait, teljesen varázslatos ez az együttműködés."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2415223538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum