RockStation

Nyerj páros belépőt a Ghost budapesti koncertjére

2019. november 19. - rockstation

ghost-press.jpg

Miután a Metallica előzenekaraként egy 26 állomásos európai stadionturnét, illetve egy 32 állomásos önálló észak-amerikai koncertsorozatot is letudtak, a svéd Ghost ismét Európába látogat, hogy bemutassa a The Ultimate Tour Named Death címre keresztelt showját. A budapesti koncertre december 3-án kerül sor a Budapest Arénában. A Live Nation és a RockStation jóvoltából most a koncertre kettő páros-belépőt lehet nyerni, amennyiben válaszoltok két igencsak egyszerű kérdésre.

A kérdések pedig:

1. Mi a címe a zenekar eddigi utolsó nagylemezének?
2. Hogy hívják a zenekar énekesét?

A válaszokat november 20-án 18.00 óráig az rsszerk@rockstation.hu e-mail címre küldjétek, a tárgyban "Ghost-játék" megjelöléssel. A nyerteseket legkésőbb november 21-én értesítjük e-mailben. Az e-mail címeket a játék után azonnal töröljük.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4515312962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum