RockStation

At Night I Fly: megjelent a progresszív metalosok Mirror Maze című első nagylemeze!

2019. december 17. - rockstation

at_night_i_fly.jpegMegjelent az AT NIGHT I FLY bemutatkozó nagylemeze, a “Mirror Maze”. A 2012-ben indult progresszív metal zenekar első korongja a Nail Records kiadásában érkezett meg digipak CD-n és a digitális platformokon. A zene mélységének és komplexitásának legjobb átadása érdekében a lemezanyag 96kHz / 24bit nagyfelbontású formátumban is elérhető, előzetesen pedig két dal, a “Uriel” és a “Gethsemane” jelentek meg az anyagról.

at_night_i_fly_mirror.jpg01. Silent…
02. Gethsemane
03. The Pit
04. Afterlife
05. Shattered Mirror Bay
06. Uriel
07. Towards the Black Light
08. …Prayer
09. Wanted to Be

A zenekar korábban így mesélt az album koncepciójáról:"A Mirror Maze dalait közös koncepció fogja össze. Amikor valaki megszületik és elindul az életben, még "tiszta", és a céljai is egyértelműek, aztán belekerül a sokmilliárd ember közé, ahol a közösségi média és a telekommunikáció miatt olyanná válik az útja, mintha egy vidámpark tükörlabirintusában járna. Megannyi egyéb választási lehetőséget, kísértést, útelgazást lát maga előtt, és talán csak évekkel, évtizedekkel később döbben rá, hogy ezek letérítették az eredeti útjáról. A lemez dalai ebből a tükörlabirintusból mutatnak képeket és példákat – olyan életeket, elképzelteket és valósakat, lehetségeseket és furcsákat, amelyek valamilyen szinten érintettek ebben a kérdéskörben: elindulnak, eltévednek, és ki tudja, lesz-e számukra kiút a labirintusból.”

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4515355128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum