RockStation

X Ambassadors: februárban új EP, tavasz elején koncert a Barba Negrában

2020. január 13. - sunthatneversets

x_ambassadors_budapest_2020.jpg

2020. március 8-án először lép fel Magyarországon az X Ambassadors, és a 2019 nyarán érkezett Orion nagylemez dalai mellé egy egészen friss anyagot is kapnak majd a rajongók az amerikai modern rock csapattól. Bár a tavaly júniusban érkezett második nagylemez sem mondható épp túlkorosnak, az X Ambassadors egy cseppet sem vett vissza a dalszerzési lendületből.

Már a nyár végén befutott az Illeniummal közös In Your Arms, majd  2020 februárjában három teljesen új saját számot is kapnak a rajongók a lejátszási listájukra, egy EP formájában.

A zeneszerzés és az aktív koncertezés mellett – amelybe nem mellékesen egy szilveszteri Time Square fellépés is belekerült – a zenekar a Microsofttal közösen kifejlesztette a BOOM alkalmazást, amely segítségével a látássérültek is átélhetik egy videó klip élményét lényegében videó klip nélkül. Az alkalmazásról és megalkotásáról bővebben a Microsoft oldalán olvashatunk.     

A 2009-ben alakult, híresen közönségközpontú csapat tehát nem ül az első évtizede babérjain, és miközben már olyan slágereket tudhatnak magukénak, mint a 2013-as megjelent Jungle-re vagy a 2015-ös, a VHS albumon érkező Renegades és Unsteady vagy az Orion lemezről már most bőven a közönségkedvenc kategóriába eső Boom vagy a Hey Child, folyamatosan előre tekintenek és újdonságok sorával kényeztetik a rajongókat.

További infók a koncertről ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5815502796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum