RockStation

Új dalokon dolgozik a Bring Me The Horizon

2020. február 19. - theshattered

bring-me-the-horizon_2019.jpgGondoljuk, beszámolunk róla, úgyis annyira szeretitek őket: friss nótákon ügyködik a nyáron a Volt Fesztiválra érkező Bring Me The Horizon. A nagylemezzel legutóbb tavaly év elején (a furcsán hosszú című EP-vel év végén) jelentkezett britek a 2020-as Brit Awardson nyilatkoztak a tervekről. A díjátadón a Legjobb Brit Csapat kategóriában jelölték őket, de azt a Foals zsebelte be.

Oli Sykes: "Adunk magunknak egy napot a felfrissülésre, aztán bele is vágunk. Hogy őszinte legyek, azok a terveink, hogy hamarosan új dalt adjunk ki."

A zenei irányról: "Minden nap változik. Az irány és az ötlet, hogy mégis mit akarunk, minden nap másféle. Úgy gondoltuk, hogy talán lesz egy ötletünk, hogy merre akarunk elmozdulni, de valószínűleg van valami kozmikus erő, ami mindannyiunkat másfelé mozdít el, szóval szerintem megint valami váratlan dolog lesz."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9415480916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum