RockStation

Örökös harc a depresszióval - Megjelent a The Amity Affliction új lemeze

2020. február 23. - theshattered

taa2018.jpgKlippel ünnepli az új nagylemezének megjelenését a The Amity Affliction. Persze, mondhatjuk, hogy ez nem egy újkeletű hagyomány, de azért mégis egy kisebb lökést ad az egyébként is hangsúlyos napnak. Akárhogy is, az Everyone Loves You… Once You Leave Them már ott van a boltokban / virtuális platformokon, a depresszióval való harc témakörét feldolgozó Forever videója pedig itt, az alábbiakban.

Joel Birch, énekes: "A Forever egy dal arról a belső harcról, amit egy depressziós epizód idéz elő. Az egyik oldalon ott van a szeretet és a támogatás, a másikon pedig az öngyilkosság gondolata, melynek az azt követő hatásai is folyton felmerülnek bennem. A fiam harmadik születésnapján megígértem magamnak, hogy mire tizennyolc lesz, leküzdöm ezt, továbbra is tartom a szavam! Remélhetőleg addigra rá fogok jönni, hogyan kezeljem ezt a valószínűleg életfogytig tartó harcot a kettes szintű bipolaritással."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4815486222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Itt a kezem nem disznófasz 2020.02.23. 16:13:55

Ezt hallgatni rosszul esik a fülnek.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum