RockStation

Májusban érkezik a Caligula's Horse új nagylemeze, a Rise Radiant

2020. március 13. - theshattered

ch2019.jpgA nagy csendesedésben azért jól tud esni egy-két jó hír, esetleg jó nóta. Most a kettőt összevonjuk, mert nagy örömünkre bejelentette az új nagylemezét az ausztrál progmetal csapat, a Caligula's Horse. A technikát fülbemászó dallamokkal keverő déliek május 22-én adják majd ki a Rise Radiant című csomagot, étvágygerjesztőnek pedig szabadjára engedték a lemeznyitó The Tempest című dalt, hogy tudjuk: remek lesz ez, mint mindig!

chriseradiant.jpg

1. The Tempest
2. Slow Violence
3. Salt
4. Resonate
5. Oceanrise
6. Valkyrie
7. Autumn
8. The Ascent

"A Rise Radiant az a lemez, amin immár majdnem egy évtizede dolgozunk. Mindent megmutat, amiért szeretjünk a Caligula's Horse-t - a színek, a vadság, a belső kutatás, a végletek, minden együttesen fonódik össze egy olyan módon, amire egészen eddig nem voltunk képesek. Mint zenekar, sosem éreztünk magunkat feszesebbnek, inspiráltabbnak, vagy lelkesebbnek, mint ennek a lemeznek a készítése közben. Elmondhatatlanul büszkék vagyunk a Rise Radiant-re, már alig várjuk, hogy ti is hallhassátok!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5315517408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum