RockStation

Halmozza az ötleteket a Judas Priest

2020. május 11. - theshattered

judaspriest-7.jpgJavában gyúrja a soron következő nagylemezének az anyagát a Judas Priest. A veteránoknak fel kell kötniük a bőrgatyát, hiszen az előző anyag, a Firepower igencsak erősre sikerült, de ezt ők is tudják: ugyanazzal a stábbal állnak majd neki a friss dalok felvételeinek, mint az említett korongnál tették. Rob Halford elmondása szerint most sem ülnek a babérjaikon, megy az ötletek passzolgatása.

"Richie küldött egy jó rakás ötletet valamelyik nap. Vele egyfolytában kapcsolatban vagyok. Egy rakat riffet és dalt kaptam már - van, amelyik teljesen készen van, van, amelyik félkész. Oda-vissza küldözgetjük őket. Furcsa így csinálni, de így lehet kihasználni a technológiát. Richie Nashvilleben van, én jelenleg Phoenixben. Így küldjük egymásnak oda-vissza.

Minden dal egy ötlettel kezdődik - egy nagyon egyszerű alapötlettel. Néha teljes témával. Minden az elején kezdődik. Richie és én nagyon jól érezzük magunkat ezeknek az ötleteknek, hangulatoknak az összerakásánál. Aztán majd Angliában összeülünk Glennel és Iannel, Scott is beszáll, meg Andy is, ő persze a keverésnél. Aztán remélhetőleg Tom Allomot is megszerezzük a produkcióhoz. Igazából teljesen biztos vagyok, hogy amikor elkezdjük az új Priest-albumot, Tom ott lesz. Ezek a srácok nagyszerű munkát végeztek a Firepowernél, így fogjuk magunkat és megpróbáljuk a lehető leghamarabb elvégezni a feladatunkat. A Priest albumokat készít."

Az eredeti interjú a Revolver magazinban jelent meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3115674956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum