RockStation

Mars Told a Secret – Új dal és stúdiós klip a budapesti stonerektől: Electric Grave

2020. május 18. - rockstation

mtas_promo.JPGAz alternatív stoner rockot játszó, budapesti Mars Told a Secret új stúdióklipes dalt jelentetett meg, Electric Grave címmel. A felvétel, keverés és master a mezőnyárádi Riverside Studióban készült, és a videóanyagot is ott vették fel. A klipet Varga Domonkos szerkesztette, a dal borítóját pedig a zenekar gitárosa, Szabó Dávid készítette.

Egy szó szerint szökőévente előforduló eseményen, február utolsó hétvégéjén rögzítettünk 4 dalt, ebből az elsőt mutatjuk most meg a világnak. Ez egy hosszú folyamat első mérföldköve. Az eredeti tervünk az volt, hogy folyamatosan, egyesével jelentetjük meg a dalainkat, amelyeket év végén nagylemez formájában újra kiadtunk volna. Ez a jelenlegi járványhelyzet miatt némileg elhúzódik. Jelenleg otthon írjuk a dalokat, küldjük egymásnak az ötleteket, és már alig várjuk, hogy a próbateremben „összegyúrjuk„ azokat. Mivel a próbálás most nem lehetséges, így a lemez megjelenése valamikor 2021 első felében várható – mondta Varga Máté basszusgitáros, akinek tavaly májusi csatlakozása óta ez volt az első közös dala a csapattal.

Az Electric Grave megtalálható minden digitális streaming oldalon.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6015703090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum