RockStation

A The Bitter End demójával folytatja a sort a Stone Sour

2020. május 22. - theshattered

ss2018.jpgMivel egy újabb hét telt el, elérkezett a Stone Sour következő demójának ideje. A csapat, illetve a gitáros, Josh Rand most a The Bitter End demóját, az itt Used Future néven futó dalt kapta elő a fiókból, mutatjuk, milyen volt, mielőtt szép, egészséges gyermek lett!

Josh Rand: "Amikor épp a merevlemezeimet túrtam át 2008-ban, futottam bele az Ending/Beginning című dalba, ami még 2000-ben, a Project X demóra lett felvéve. Valamilyen okból nem használtuk fel annak idején, így gondoltam kicsit ráncba szedem a dalt, felgyorsítom és agresszívabbá teszem a riffeket. Habár végül a The Bitter End került fel az Audio Secrecyre, mégis a Used Future dalszövege készült el később."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3215711264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum