RockStation

Kész van Corey Taylor szólólemezének anyaga!

2020. május 25. - theshattered

0stonesour2018_20_eredmeny.jpgElkészült az egyelőre még ismeretlen című és beltartalmú szólólemezének anyagával a Slipknot és a Stone Sour frontembere, Corey Taylor. A zenész huszonöt dalt vett fel a csapatával, amiből persze jó eséllyel le lesz még hámozva ez-az. A csomag megjelenéséről nincs még semmi konkrétabb információ, de várhatóan még idén napvilágot fog látni.

"Titokban felvettem az első szólólemezem anyagát. Azokkal a zenészekkel dolgoztam, akikkel már évek óta csinálom a szóló koncertjeimet, valamint olyan arcokkal, akikkel már egy örökkévalóság óta közösen dolgozok. Itt van Jason (Christopher), akkor Dustin (Schoenhofer) a Walls Of Jerichobnól meg egy csomó más csapatból dobol, itt van Zach Throne, akivel már régóta jammelgetek és Tooch a Stone Sourból. Így, öten toltuk fel. Mentünk és felvettünk huszonöt dalt körülbelül két és fél hét alatt, mindent élőben. Nagyon oda fog csapni! Igazán, nagyon király lesz!

Olyan dalokról van szó, amiket már jó ideje megírtam, de egyik zenekarom stílusába sem illett igazán. Szóval olyan anyag ez, amin már jó ideje ott ülök. Egyszer csak bevillant, amikor visszanéztem őket, hogy baszki, itt van ez a csomó dal! És már úgyis tervezgettem egy szólóalbumot, gondoltam akkor itt van rá a tökéletes idő! A srácok a lehető legjobb választás voltak, mert mindannyian ugyanazt a fajta zenét szeretjük - ugyanazt a fajta rockot, punkot, metalt, mindent és mindannyian képesek vagyunk ezeket a hatásokat bármibe belevinni.

Nagyon nehéz nem beszélni róla, de nagyon izgatottak vagyunk. Ráadásul kiadóban sem hányták el magukat, amikor meghallgatták."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2815714128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum