RockStation

The Call of the Iron Peak - Itt a The Devil's Trade új lemezének címadó dala

2020. augusztus 04. - theshattered

tdt-picture-04-volume_of_voids_jpg.jpgMár egyre közelebb a The Devil's Trade új lemezének, a The Call of the Iron Peaknek a megjelenése, így ahogy illik is, megérkezett a következő promós dal a csomaghoz. A legfrissebb videós szám a korong címadó tétele lett, ezt, valamint a korábban kiadott két társát az alábbiakban találjátok meg. A következő The Devil's Trade koncert jövő tavasszal várható, amikor Európa-turnéra indul Makó Dávid, a Darkherrel és a Forndommal közös kanyar április 21-én érinti Budapestet.

som568-the-devil_s-trade-the-call-of-the-iron-peak-1000x1000px-72dpi-rgb.jpg

1. The Iron Peak
2. Dead Sister
3. III
4. No Arrival
5. Expelling of the Crafty Ape
6. IIIIIIIIIIII
7. Három Árva
8. Eyes in the Fire
9. IIIIII
10. Dreams from the Rot
11. The Call of the Iron Peak

Makó Dávid: "A dal és az egész lemez koncepciója 2000 méteres magasságban jött az Alpokban, amikor egy fémes fénnyel csillogó csúcs felé tartottam. Amikor odaértem a tetejére, az egész körülöttem lévő világ és én magam is teljesen elcsendesedtem. Tökéletes békét és szabadságot éreztem, mintha a túlvilágon lettem volna. Azóta is azt a fajta csendet keresem."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2916102630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum