RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2020/Vol.45

2020. november 08. - sunthatneversets

soad-clementeruiz-2020.jpg

A heti rockdiszkóban északi fém, szupergrupp, oldszkúl death metal, orosz post metal és az év legnagyobb szenzációja. /Fotó: Clemente Ruiz/

SYSTEM OF A DOWN - Protect The Land

Van az a cél, amiért még a SOAD tagjai is elássák a csatabárdot! A négyes a Hegyi-Karabah Köztársaságban zajló örmény-azeri konfliktusra hívja fel a figyelmet a videót kapott, lassan őrlő Protect The Land képében. A csapat egy másik dalt is megjelentetett Genocidal Humanoidz címmel, az ITT található. A dalok és az új merch bevételeiből természetesen az említett háborús övezet megsegítését tűzték ki célul.


KILLER BE KILLED - Inner Calm From Outer Storms

Már két hét sincs a Greg Puciato, Max Cavalera, Troy Sanders és Ben Koller által alkotott Killer Be Killed második lemezének megjelenéséig, így sorra érkeznek az előzetesek róla. A Reluctant Hero címre keresztelt korongról ezúttal az Inner Calm From Outer Storms című tétel került ki közkincsnek, ehhez egy zenélgetős videó is készült. 


HJELVIK - Glory Of Hel

Sztorizós, epikusan mesélős klipes számmal folytatja az ízelítők leszállítását a Hjelvik. A Kvelertak volt énekese, Erlend Hjelvik által vezetett csapat november 20-án adja majd ki a bemutatkozó albumát, erről a Glory Of Hel már a harmadik előzetes.


WOWOD - Proshchenie

Orosz post-metal, méghozzá a legjobb fajtából. A Wowod új lemeze a Church Road Records gondozásában érkzik január 29-én. Erről itt a Proshchenie!  


ASPHYX - 

Rendesen megágyaz a Necroceros című, következő albumának az Asphyx. A beszólogatós Botox Implosion ugyanis egy igazi, veretes, tempós, gyilkos death metal-szám, úgy, ahogy sok fiatal is csak szeretné tolni. Az album január 22-én lát mahjd napvilágot. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7016275760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum