RockStation

EP-n örökíti meg a 2020-as évet a Cro-Mags

2020. november 28. - theshattered

_mg_6296.jpgAz idei nagylemez után egy újabb Cro-Mags anyagot vehetnek majd kezükbe a rajongók. A hatszámos, 2020 EP egész véletlenül 20 perc 20 másodpercben osztja majd a HC-punk témákat, erről a címadó szám képében kapunk némi ízelítőt.

cm2020.jpg

01. Age Of Quarantine
02. 2020
03. Life On Earth
04. Violence and Destruction
05. Chaos In The Streets
06. Cro-Fusion

Harley Flanagan: "Tök véletlenül húsz perc, tizenhat másodpercnyi zenét vettünk fel, így nem volt más dolgunk, mint hozzácsapni néhány másodpercnyi igazi káoszt.

A lemezborító szándékosan olyan, mint egy naptár. Hét kép egy sorban, mindegyikben egy-egy kép a 2020-as évről. A bookletben tizenkét fotó van, mindegyik 2020 egy-egy hónapját jelképezi. A hátsó borítón pedig egy olyan valami, amit még sosem láttam életemben: egy kép a teljesen üres New York Cityről.

Koronavírus, karantén, üres utcák, brutalitás, égő épületek, erőszak és pusztítás: 2020 egy olyan év, amit egyikünk sem fog elfelejteni."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4216304646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum