RockStation

Vicky Cornell újra perre megy a Soundgarden tagjaival

2021. február 18. - theshattered

cornell-interview.jpgÚjra beindul a balhé a Soundgarden még élő tagjai és Chris Cornell özvegye, Vicky Cornell között. A legújabb történetben az özvegy azért pereli be a három zenészt, mert mindössze háromszázezer dollárért (kicsit több, mint kilencven millió forint) akarták megvenni tőle a zenekari részesedésének a jogait, ezt pedig igen alacsony összegnek tartja, lévén, csak 2018-ban ennyit kapott a jogdíjakból.

Vicky Cornell úgy tudja, hogy egy külső befektető tizenhat millió dollárért akarta megvenni a Soundgarden mesterszalagjait a zenekartól. A csapat a fent nevezett pénzösszeget egy zeneipari szakemberrel számoltatta ki, állítólag még így is többszörösen rálicitáltak a szakember számításaira.

Az eredeti cikk IDE KATTINTVA érhető el.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4716430834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum