RockStation

Továbbra sem fog sietni a következő lemezének anyagával az Avenged Sevenfold

2021. február 22. - theshattered

avenged_sevenfold.jpgMegerősítette a pár hete, M. Shadows által adott interjú tartalmát az Avenged Sevenfold gitárosa, Zacky Vengeance. Eszerint a csapat nem fogja elkapkodni az új albumának, a 2016-os The Stage kis testvérének a kiadását, mivel egyrészt nem tudják megturnéztatni azt, másrészt nem akarják a fanokat költségbe verni. Hogy ezek manapság mennyire valid érvek, persze kérdéses, hiszen aki akarja, úgyis megveszi az albumot, a turnét meg kicsit régebbi számokkal is megkezdhetik, de ha ők mondják, kénytelenek vagyunk azt elhinni.

Zacky Vengeance: "Jó ideje otthon vagyunk, ez idő alatt pedig rengeteg dalt megírtunk - lassabb tempóban, mint egyébként szoktuk. Mivel már kicsit idősebbek vagyunk, kicsit több időbe telik minden, de hegyekben állnak a témák. Voltunk stúdióban is. Furcsa érzés volt 2020-ban bármit is csinálni, de ekkor éreztük a megfelelőnek az időt arra, hogy fogjuk magunkat és felvegyük azokat az ötleteket, amik ott voltak bennünk.

De, ahogy mondtam is, lassabb tempóban haladunk, még mindig csak a felvételeknél tartunk. Nagyon-nagyon lassan csinálunk mindent, hogy biztosan minden olyan legyen, mint ahogy mi szeretnénk. Nem hajt a tatár, főleg azért nem, mert útra akarunk majd kelni vele, életre akarjuk kelteni az anyagot. Turnézni akarunk, utazni, játszani azokat a dalokat, amiket az emberek hallani akarnak, meg akarjuk mutatni az új témákat. Úgy vélem, hogy felesleges sietni bármivel is, kiadni, majd veszni hagyni a semmittevés miatt, mialatt az emberek a napi betevő és a csekkek miatt aggódnak. A legutolsó dolog, amire most gondolnak, hogy az Avenged Sevenfold új lemezt ad ki és hogy az lesz a megoldás minden problémájukra. Visszavettünk mi is, hagyjuk, hogy a világ visszaálljon a rendes kerékvágásba, úgyis tudni fogjuk, ha az emberek készen állnak majd rá - rá szoktuk érezni. Lassan befejezzük majd, aztán amikor az egész világ készen áll rá, elszabadítjuk!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2716433704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ethan Rom 2021.02.28. 18:52:10

Pont azért nem akarják most kiadni mert úgysem mehetnének vele turnézni. Milyen turnét kezdenének el akkor egy kicsit régebbi számokkal? Hiszen pont az a kiindulópont, hogy nem lehet turnézni. :)
A másik meg, hogy nyilván a megjelenéskor lehet a legtöbbet eladni egy lemezből, teljesen logikus, hogy úgy szeretnék kiadni, hogy be is tudják mutatni és van fizetőképes kereslet is.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum