RockStation

A Westworld főcímének átdolgozásával ütötte el az időt az August Burns Red

2021. március 10. - theshattered

abr_live_1.jpgAz August Burns Red tagjai sem a vakarózással töltik a felhalmozott szabadidejüket, vettek már újra dalt, dolgoztak fel SOAD-nótát, most pedig egy filmzene került elő a kezeik alól - legalábbis annak átvariált verziója. A kezelésbe vett dal a Westworld című sorozat főcímzenéje, aminek mint kiderült, már jó ideje tervezték az ilyen jellegű kiadását.

J.B. Brubaker: "A Westworld filmzenéje, amíg csak a sorozat ment, a kedvenceim közé tartozott. A főcímzene metal verzióján még 2018-ban kezdtem el dolgozni, de takaréklángra került, amikor más projektek kerültek a központba.

Amikor a COVID miatt mindenki bezárkózott az első dolgom volt otthon, hogy befejezzem a Westworld-feldolgozást. 2020 nyarán vettük fel, nagyon büszke vagyok az eredményre. Remélem, a sorozat rajongói is úgy érzik majd, hogy igazságot szolgáltattunk a dalnak."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7016455748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum