RockStation

Szeptember magasságában jön az új Dream Theater

2021. március 22. - theshattered

_mg_9713.JPGMár jó ideje tény, hogy a Dream Theater ráfeküdt a következő nagylemezének anyagára, John Petrucci folyamatosan posztolgatta a képeket a munkálatokról. A várhatóan nyolchúros gitárokat is felvonultató anyag Mike Mangini szerint körülbelül szeptember környékén jön majd ki, erről a Rock Overdose-nak kotyogott el pár gondolatot.

Mike Mangini: "Az emberek egy újabb frissítést várhatnak majd. De miben frissítés? Mindenben, amit eddig csináltunk, ezekből vesszük át a legjobbakat. Ha vesszük az eddigi négy lemezünk legjobb részeit, összerakjuk akkor megkapjuk az új album anyagát! Megvan az ötödik lemezem velük! Az összes eddigi lemezt eltérő módon készítettük el. Nekem a Distance Over Time volt az első, amiben olyan szinten tudtam belefolyni, amennyire szerettem volna.

Ezzel a legújabbal újabb szintet léptünk. Azaz még talán jobban is belevontak, mint normális lett volna. Nem akarom azt mondani, hogy "engem", mert ez nem rólam szól. Mindenki egyenlő módon vette ki a részét. Alapesetben mindenki nagyobb mértékben be lett vonva, mindig körbementünk a szobában és mindenki elmondta, hogy mit szeretett volna, hogy abban a pillanatban az adott dalrészletben mit látott jónak. Nagyon király volt így dolgozni!"

 

"Mivel úgy számolom, hogy az album idén szeptemberben fog megjelenni, így pár héttel azelőtt az emberek már hallhatnak majd valamit promóciós jelleggel. Mondjuk egy dalrészletet. Talán olyan nyár magasságában."

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3316473418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum